Meer resultaten voor fonds sport

fonds sport
Jeugdsportfonds Zeeland Jeugdsportfonds.
Het fonds beoordeelt of een uitzondering kan worden gemaakt. WELKOM BIJ HET JEUGDSPORTFONDS zeeland! Het Jeugdsportfonds Zeeland geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zeeland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen tot een maximum van 225 per kind. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen?
SEO optimalisatie
Sport Fonds1818.
Leiden 19.30 tot 21.30 uur. Sport en bewegen zijn belangrijk voor het lichamelijk en geestelijk welzijn van jong en oud. Fonds 1818 steunt sportprojecten die zich vooral richten op groepen die nog niet vanzelfsprekend sporten. Aanvragen betreffen onder meer de aanleg van sportvoorzieningen in de openbare ruimte en de organisatie van activiteiten om jongeren en ouderen aan het bewegen te krijgen.
Cardano
Jeugdsportfonds Almere Jeugdsportfonds.
We willen graag dat de boodschap van het Jeugdsportfonds Almere en de kansen die het creƫert voor kansarme kinderen, zo breed mogelijk gedragen en ondersteund worden. Het Jeugdsportfonds Almere heeft daarom eigen ambassadeurs die zich belangeloos inzetten voor het fonds.
paint
Jeugdsportfonds Gelderland Jeugdsportfonds.
Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen? Wil het kind liever muziek maken, dansen, toneelspelen of iets anders creatiefs doen? Voor die kinderen is er het Jeugdcultuurfonds! IS UW GEMEENTE NOG NIET AANGESLOTEN? Wilt u als gemeente meer informatie over het starten van een eigen fonds of het aansluiten bij een provinciaal fonds, neem dan contact met ons op.
snoep
Fonds voor de sport.
In het voorjaar van 2017 organiseert Fonds voor de Sport een congres met. Fonds voor de Sport. Fonds voor de sport vindt sport een van de belangrijkste pijlers onder de Nederlandse samenleving. Sport verbind, biedt plezier en is goed voor de gezondheid.
Fondsen Nijha Sterk in beweging.
Naar de website van VSB Fonds. Ook in uw heel directe omgeving zijn er lokaal, regionaal en provinciaal diverse fondsen waar u een fondsaanvraag kunt indienen. Op gebied van sport biedt de website Alles over Sport een goed uitgangspunt om verder te zoeken.
KNOWHOW Sport Knowhow XL.
Sport Knowhow XL. Home KNOWHOW Fondsen en Goede doelen Fondsen. Advies Onderzoek Landelijke sportinfrastructuur Lokale sportinfrastructuur Accommodaties Kennisleveranciers Fondsen en Goede doelen. Christelijk Nationaal Sportfonds. I Love My Club B.V. Jan Luiting Fonds. Leonardo da Vinci. Nationaal Jeugd Fonds Jantje Beton. Oranje Fonds / Samen Sporten.
Kracht van Sport Oranje Fonds brengt ons bij elkaar.
Mensen krijgen door samen te sporten meer zelfvertrouwen, doen nieuwe vaardigheden op en leren andere mensen kennen. Met het programma Kracht van Sport dat liep van 2013 t/m 2016 wilden het Oranje Fonds, NOCNSF en Kenniscentrum Sport de lokale samenwerking tussen sport, zorg en welzijn aanjagen.