Op zoek naar werken in de horeca buitenland?

werken in de horeca buitenland
Werken Club NL Mallorca.
Barmedewerkers: Wij zoeken horecatijgers die heel hard kunnen werken en deze zomer met ons willen knallen. De snelheid van de barwerkzaamheden liggen zeer hoog dus je moet ervaring hebben met werken onder druk. Je hebt een doorzettersmentaliteit en minimaal 1 jaar horeca ervaring. Proppers: Spontane, zelfverzekerde, sociaal-intelligente jongeren tussen de 19 en 26 jaar. Je dient een goed verzorgd uiterlijk en een vlotte babbel te hebben. Als propper stap je op onbekende mensen af die je direct voor je moet kunnen winnen. Jij bent de persoon die met iedereen overweg kan. Kaartverkopers: Dit zijn de echte die-hard verkopers. We zoeken mensen met sales ervaring en die daardoor weten dat zij Sales Tigers zijn. Je weet dat het om resultaat, targets, en bonussen gaat. Je werkt voornamelijk overdag op het strand en bent in de nacht vrij om bij ons in de club een drankje te doen.
Miele wasmachine
Eenvoudig koks vinden, eenvoudig werk vinden Kokswereld.
Reeks over het vinden van keukenmedewerkers en het werken als kok. Dit artikel is onderdeel van een korte reeks artikelen die ingaat op de gevolgen voor werkgevers en werknemers van het tekort aan vakbekwame koks in de horeca. Zo kiezen koks voor jouw bedrijf.;
dubbel cilinderslot
Horeca vacatures in het buitenland European Leisure Jobs.
European Leisure Jobs. Werken bij European Leisure Jobs. Horeca vacatures in het buitenland. Ben jij op zoek naar horeca vacatures in het buitenland? Dan ben je bij European Leisure Jobs aan het juiste adres! Ontdek de leukste vacatures in de horeca op meer dan 500 vakantieparken in 16 Europese landen.
slotenmaker amsterdam
Werken in Kaapstad Banen en vacatures Zuid-Afrika.
Schrijf je in bij Nederlandse recruitmentbureaus die zich richten op werken in Zuid-Afrika. Op internet zijn een aantal recruitmentbureaus die zich specifiek richten op banen in het buitenland waaronder Zuid-Afrika: zorg dat je CV bij deze mensen in de inbox terechtkomt en je ingeschreven staat voor hun nieuwsbrieven en ze liket op Facebook, etc.
huizen te koop buitenland
Manager/ondernemer horeca Scalda.
Missie en visie. Werken bij Scalda. Voor de pers. Als manager/ ondernemer horeca werk je in een middelgroot of groot hotel en/of restaurant. Je geeft leiding aan een groep medewerkers en werkt mee in het restaurant, frontoffice of andere afdelingen. Het werk is dus zeer afwisselend. Je bent medeverantwoordelijk voor het beleid en streeft naar winstgevendheid en continuïteit. Ook kun je met deze opleiding heel goed zelf een horecabedrijf beginnen. Toevoegen aan je favorieten. Alles wat ik hier leer en doe gaat echt over wat er als manager straks van je verwacht wordt door je gasten en het personeel. Na de opleiding. Branche: Hotelmanagement en Gastronomie. Opleidingsduur: 4 jaar. Hieronder vind je informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde.: Studie in cijfers. Alles nog eens rustig nalezen? Download de brochure! Met deze opleiding is de kans op een baan. Dit cijfer is een indicatie van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Hoe komt deze indicatie tot stand? De opleiding duurt vier jaar. Je volgt theorie en praktijklessen op school, afgewisseld met projecten en excursies in binnen en buitenland.
Raamfolie
Werken in het buitenland als barman of barvrouw Holidayjob.nl.
Wil jij werken in het buitenland als barman of barvrouw? Holidayjob voorziet je op deze pagina van alle vacatures die gericht zijn op barpersoneel die op zoek zijn naar een Holidayjob! Zie jij jezelf al shinen achter die beachbar in Ibiza, een restaurant in Curaçao, de après ski in Oostenrijk, of dè club van Chersonissos?
wie zit er op mijn wifi
International Jobs, Global Jobs, Jobs Abroad Monsterboard.nl.
Horeca vacatures Rotterdam. Marketing vacatures Rotterdam. Monsterboard startte in 1998 en is uitgegroeid tot één van de grootste vacaturesites van Nederland.Monsterboard is onderdeel van Monster Worldwide dat in bijna 40 landen succesvol actief is met het verbinden van het beste talent met de juiste banen.In onze vacaturebank kan je eenvoudig naar werk zoeken.We hebben vacatures door heel Nederland en bij internationale bedrijven en op onze site vind je ook tips en tricks om voor beter te gaan in je carrièrevan; cv voorbeelden en sollicitatietips tot advies om salarisonderhandelingen goed voorbereid in te gaan. Upload jouw cv. Advertise with us. Werken bij Monsterboard. Neem contact op. Vacatures in het Buitenland.
Horeca vacatures in Amersfoort? Horecawanted.nl.
Wij zijn een ambitieus familiebedrijf met hotels in binnen en buitenland. We staan garant voor een goede prijskwaliteit verhouding en blijven vernieuwen. We werken vanuit een jarenlange traditie waarin. Amersfoort 16 januari 2018 Werkgever Overig/Uitvoerend Schoonmaak / Facilitair HAVO Hotel Congrescentrum Horeca en toerisme 201-500 werknemers. Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer zoekt medewerker schoonmaak m/v Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Over Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Ons hotel combineert een eigentijdse sfeer met een prachtige ligging aan het Veluwemeer, de ideale plek voor elk verblijf!
Bijbaan zoeken, vakantiewerk zoeken Zoekbijbaan.nl.
Horeca Toerisme Facilitair. Door de week overdag. Door de week s avonds / s nachts. Weekend s avonds / s nachts. Aantal dagen per week.: Bijbaan in Rotterdam. Bijbaan in Amsterdam. Bijbaan in Utrecht. Bijbaan in Den Haag. Bijbaan in Eindhoven.
Horecawerk Curaçao Voor werk stage vacatures en banen in de toerisme op Curaçao!
Ontvang rechtstreeks van de horecabedrijven een reactie. Werken in de horeca op Curaçao. Ben jij geïnteresseerd om een periode te komen werken in een horecabedrijf op Curaçao? Beschik je over een positieve, sociale en avontuurlijke instelling waarbij gastvrijheid op je lijf geschreven staat?

Contacteer ons