Zoeken naar werken in de horeca rotterdam

werken in de horeca rotterdam
Horeca Detailhandel vacatures in Rotterdam NationaleVacaturebank.nl.
2 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Verkoopmedewerker. en denkniveau en je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring in de Detailhandel enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel Trefwoorden: Verkoper, sales, administratief, commercie, detailhandel, MBO. 37 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Tandassistent/ Tanden Bleken. The White Smile Company. Wil je graag iets nieuws leren? Vind je het leuk om met klanten te werken? The White Smile Company is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Klanten krijgen bij ons in een behandeling van 1 uur een stralend wit gebit. 43 dagen geleden geplaatst 16 36 uur MBO Medewerker Sales Support. EP92 voor Werk. Voor een horeca en grootboekspecialist in Rotterdam zijn wij op zoek naar een M kan goed multitasken, ben proactief en extravertAffiniteit; met horeca Voor een horeca en grootboekspecialist in Rotterdam zijn wij op zoek.
horeca bijbaan rotterdam
Horeca Vacatures Rotterdam WerkenindeHoreca.nl.
Werknemers Zoekopdracht Horeca vacatures Horeca Vacatures Rotterdam. Horeca Vacatures Rotterdam. Op zoek naar een leuke Horeca baan in Rotterdam? Een actueel overzicht van Horeca Vacatures in Rotterdam tref je hieronder aan, vacatures voor banen, bijbanen en stages. Meer informatie over de functie en het bedrijf krijg je door op de vacature te klikken.
de rotterdam hotel
Bijbaan Werken wanneer het jou uitkomt!
Of je nu 4 uur of 30 uur in de week wilt werken, je geeft zelf je beschikbaarheid door via een App. Wij investeren in jou! Je krijgt verschillende horeca en hospitality trainingen, we regelen altijd het vervoer naar opdrachten toe en je krijgt wekelijks uitbetaald. Horeca Heb jij de drive en het enthousiasme om gasten een toptijd te bezorgen?
horeca makelaar rotterdam
DDD Personeel Vacatures horeca Rotterdam.
Check regelmatig de website voor de nieuwste vacatures in de horeca of de logistiek. In de sectoren waarin wij in Rotterdam veel actief zijn, waaronder de horeca, schoonmaak en productie, is het verloop van personeel vaak hoog. En dat betekent dat er regelmatig nieuwe vacatures op de website van DDD Personeel worden geplaatst. Wanneer je bij ons inschrijft krijg je deze vacatures overigens ook toegestuurd. Je kunt bij het inschrijven zelf aangeven hoeveel uur per week je wilt werken en aangezien je per week betaald krijgt is werken via DDD Personeel een goede en leuke manier om als student wat bij te verdienen.
vacatures rotterdam horeca
Plaswijckpark Vacatures Plaswijckpark.
3053 KS Rotterdam. Stage front office. Jaarlijks ontvangt Plaswijckpark ongeveer 440.000 bezoekers. Alle bezoekers hebben de behoefte te worden voorzien aan de telefoon, kassa en kantoor. Wil jij ons helpen bij deze enorme taak? Loop stage bij de afdeling front office. Je maakt kennis met alle taken die gedaan moeten worden, zodat alle bezoekers met een goed gevoel het park verlaten! Secretarieel en administratief gerelateerd. Klantvriendelijkheid, flexibiliteit, representativiteit. Dagelijkse kassa en kantoorwerkzaamheden, front office. Taken: ondersteuning administratie, secretarieel werk, klantenservice. Plaswijckpark is een erkend opleidingsbedrijf voor toerisme en horeca. In het zelfbedieningsrestaurant worden jaarlijks vele tienduizenden bezoekers verwelkomt.
horecabenodigdheden
661 Horeca en Catering vacatures Werving in Rotterdam Adzuna.
Gemiddeld salaris voor Horeca en Catering vacatures in Rotterdam SALARISTREND LOONBEREIK. Meer statistische informatie. Nieuwste blog post. Meer winkels in de Wadden, maar toch minder vacatures De Waddeneilanden hebben meer horecavestigingen ten opzichte van het aantal inwoners dan alle andere gemeenten in Nederland. Dit blijkt uit een recentelijk onderzoek van Centraal 19 JUN. Nog meer dan 5000 vakantiebanen beschikbaar Cijfers Adzuna: Op het strand genieten, in het magazijn werken; 20% Van de zomer vacatures in Nederland zijn voor de logistieke sector.
de rotterdam hotel
Zadkine Horeca College Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Daar gaan wij voor! Als je kiest voor een opleiding bij het Horeca College dan kies je voor een opleiding waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Wij hebben een rijke historie in het aanbieden van horecamanagement en horecavakopleidingen en het opleiden van jongeren tot een professional in de horecabranche. Een branche die steeds verandert. Hier spelen wij op in met ons onderwijs. Onze studenten runnen zelf drie verschillende restaurants onder begeleiding van docenten. Zo bouw je een dijk van ervaring op voordat je de school verlaat met je diploma. Ons onderwijs bieden we samen met de partijen die het beste weten wat er in de markt speelt. We werken intensief samen met het bedrijfsleven om ons onderwijs zo uitdagend mogelijk te maken, en zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw eerste baan na school. Dat vinden we belangrijk! We hebben samenwerkingen met grote partijen als Sparta en Feyenoord. En we werken met oer-Rotterdamse producten in onze restaurants: zoals bier van brouwerij Noordt en koffie van Man met bril. We doen mee aan diverse Rotterdamse evenementen zoals het Internationaal Filmfestival Rotterdam IFFR, Gastvrij Rotterdam en de internationale AEHT vakwedstrijden.
horeca makelaar rotterdam
Vacatures Horeca medewerker in Delft Vacat.
Savoy Hotel Exploitatie via Werken in de Horeca ZH Rotterdam. Samenvatting Horeca vacatures van: Standplaats: Hoogstraat 81, 3011 PJ Rotterdam, Zuid-Holland Totaal aantal medewerkers: 24 Dienstverband: Fulltime baan Functie categorie: Bediening, bar, FB 45 dagen geleden Preview Vergelijkbaar 3 Opslaan.
horeca makelaar rotterdam
Vacatures in het Westland WestlandseBanen.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerkster die met ons de toekomst in wil! De werkzaamheden bestaan uit: Het aannemen en zoveel mogelijk afhandelen van het telefonische verkeer. Het adviseren en verkopen van onze producten. Of bekijk al onze vacatures. Accounting / Financieel. Advies / Beleid. Automatisering / Internet. Commercieel / Verkoop. Horeca / Catering.
24/7 Horecapersoneel.
werken op de. werk op je eigen. neem contact op met. voor catering en evenementen. 24/7 Horecapersoneel is een uitzendbureau met vacatures voor festivals en evenementen. Door de inzet van allround horeca personeel zorgen we ervoor dat gasten een onbezorgde tijd hebben en onze klanten een onbezorgd evenement neer kunnen zetten.

Contacteer ons