Resultaten voor werken in de offshore

werken in de offshore
Altijd werk in de offshore industrie, voor hbo maar ook voor laag-opgeleiden DeWerkMarkt.nl.
Een andere manier om offshore aan het werk te komen, is bijvoorbeeld via de catering. Omdat de werkzaamheden op een platform fysiek erg zwaar kunnen zijn, besteden de meeste offshore bedrijven veel geld aan eten. Ook hierin zijn diverse Entry Level banen te vinden, zoals afwasser, schoonmaker of assistent kok. Gespecialiseerde banen zijn er bijvoorbeeld als kok, chef, bakker of cateringmanager. In Nederland is er in ieder geval één papiertje nodig om überhaupt offshore te mogen werken, het zogenoemde VCA-certificaat.
online marketing bureau amsterdam
Offshore werken Alles over offshore werken, vacatures, beroepen.
Kijk dan op pagina offshore beroepen voor meer informatie over verschillende beroepen in combinatie met het offshore salaris. Opzoek naar een offshore vacature? Kijk voor meer informatie op de pagina offshore vacatures. Bekende Nederlandse offshore bedrijven zijn SBM offshore en de Nederlandse Aardolie Maatschappij de NAM. Werken op een booreiland is spannend en intensief.
Barneveld
offshore werk Alles over offshore werken, onshore en scheepvaart.
offshore werk offshore werken, onshore en scheepvaart. Leven in de offshore is geen gemakkelijk beroep. Offshore werk hoort bij een van de zwaarste beroepen vanwege de zware werktijden. De verdiensten in de offshore zijn wel optimaal. Neem snel een kijkje en vind leuke artikelen over het offshore leven.
uitvaartcentrum
Werken in de offshore of dredging Memory Magazine.
Je kunt een mooie carrière maken, want als techneut Offshore werk je op een soort kleine fabriek, in een klein team en naast het technische aspect ben je ook logistiek bezig en dat maakt het werk extra breed en uitdagend. Waar je ook voor kiest, werken in de offshore of dredging is de start van een interessante en uitdagende carrière.
nogepa medische keuring
Werken bij de Offshore Energy divisie van Boskalis.
Verhalen van onze medewerkers. Boskalis in het kort wie zijn we, wat doen we en wat betekent het om hier te werken. Ontdek over ons. Yetzo de Hoo, ROV-pilot. Het" heeft wel iets weg van een computerspel." Met onze activiteiten binnen de Offshore Energy divisie ondersteunen we olie en gasbedrijven en aanbieders van duurzame energievormen, zoals windenergie. Met veiligheid als kernwaarde leveren wij wereldwijd innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor grote offshore uitdagingen.
offshore vacatures
Werken bij Hollandia Offshore Hollandia.
Werken bij Hollandia Offshore. Samen werken aan ontwikkeling. Samen werken aan ontwikkeling. Hollandia Offshore Werken bij Hollandia Offshore. Hollandia is een veelzijdig bedrijf waar plaats is voor mensen met verschillende achtergronden. Naast opleiding en ervaring is instelling en karakter natuurlijk ook heel belangrijk. Werken bij Hollandia geeft veel kansen en mogelijkheden als je beschikt over ondernemerschap en prima kunt samenwerken. Of je nu een starter of een ervaren professional bent, bij Hollandia zijn op elk niveau functies te vinden met veel doorgroeimogelijkheden en uitdagende functieprofielen. Op deze pagina kun je meer lezen over de mogelijkheden van stages en afstuderen en ons huidige vacatureoverzicht bekijken. Ontwikkel je talent. Hollandia vindt het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen. Dat je meegroeit in je werk en in de richting van je volgende functie.
Offshore Vacatures Vacatures.nl.
Lutech Resources Rotterdam. Voor onze opdrachtgever gespecialiseerd in de offshore industrie is Lutech Resources op zoek naar een ervaren mechanical engineer. Deze opdrachtgever is een. HBO WO Constructeur Scheepsbouw Offshore 3.400 4.800. WR.nl Werving en Selectie Hardinxveld-Giessendam. HBO WO Constructeur Scheepsbouw Offshore 3.400 4.800 Voor de vacature als HBO WO Constructeur Scheepsbouw Hardinxveld-Giessendam Offshore ga je het volgende doen: Als. Project Manager Offshore Wind. Van Oord Rotterdam. De functieDurf jij de uitdaging aan om overal ter wereld te werken aan uitdagende offshore projecten.
Carrière in olie gas Career at Wagenborg.
Als je écht wilt werken binnen mooie projecten in de internationale olie en gasindustrie, zit je goed bij Wagenborg. Wagenborg is binnen deze sector een toonaangevende en groeiende partij. Zowel onshore als offshore werken wij met het beste materieel en volgens de modernste technieken.
Werken aan een windpark op zee Van Oord.com.
Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat ik in het buitenland wilde werken. Zo kwam ik terecht in de baggerwereld van Van Oord. Na jaren een zwervend bestaan te hebben geleid, ben ik teruggekeerd naar Nederland en aangesteld als works manager bij de business unit Offshore Wind Projects, de jongste tak van Van Oord.
TenneT offshore vacatures elektrotechniek Werken bij TenneT.
Om dit te realiseren zoeken we offshore talent in de techniek. Ga jij de uitdaging aan? Actuele vacatures offshore. Project Lead Land Cable Hollandse Kust Noord West 4768 Techniek-offshore Arnhem. Quality Manager project HKN / program Wind op Zee 4839 Techniek-offshore Arnhem. Interim Mechanical Engineer Platform 4774 Techniek-offshore Arnhem. Advisor Offshore Grid NL 4787 Techniek-offshore Arnhem Universiteit WO. Cost Engineer 4724 Techniek-offshore Arnhem. Maintenance Engineer Electrical 4638 Techniek-offshore Arnhem HBO. Werken aan het Nederlandse elektriciteitsnet op zee.

Contacteer ons