Meer resultaten voor werken in de kassen

werken in de kassen
Werken in de tuinbouw bij vakwerkspecialist AB Zuid-Holland.
Hierdoor kun je werken in de tuinbouw in Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland, Zevenhuizen-Moerkapelle, Leidschendam-Voorburg, Nieuwerkerk aan de IJssel, Waddinxveen en Barendrecht. AB Zuid-Holland heeft als gespecialiseerd uitzendbureau in de tuinbouw in al deze gemeenten vacatures, maar ook in andere gemeenten in de provincie.
tuinkas polycarbonaat
Kas-vacatures in Noord-Holland april 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Lidl Vacatures in Heemskerk. Lees meer over werken bij Lidl. Beverwijkse Bazaar B.V. Naast het schoonhouden van de toiletten ben jij ook verantwoordelijk voor het beheer van de kas. Werken in een andere wereld, maar toch dicht bij huis.
glazen kas
Werken in de Tuinbouw Perflexxion.
Werken in de tuinbouw. Perflexxion is gespecialiseerd in uitzending binnen de glastuinbouw. Wij hebben banen in de hele tuinbouwketen: van veredeling en opkweek tot toeleveranciers en telers zelf. Wij maken gebruik van onze uitgebreide netwerk en branchekennis om de ideale baan in de horti voor je te vinden.
riool verstopt groningen
Kas-vacatures in Gemeente Westland april 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Rijk Zwaan Vacatures in De Lier. Lees meer over werken bij Rijk Zwaan. Project Monteurs en Supervisors. Naast het aansturen van medewerkers en de totale projectverantwoordelijkheid bestaan je werkzaamheden uit het werken op een hoogwerker om kabels hoog in de kas.
tunnelkas folie
Schooltv: Werken in een tomatenkas Draaien, dieven en hommels.
Werken in een tomatenkas. In de glastuinbouw worden tomaten gekweekt. Daar komt ook handwerk bij kijken. En een van de belangrijkste werknemers in een kas is de hommel! In de glastuinbouw worden tomaten het hele jaar door geteeld. Te gek hé!
schoonmaak vacatures westland
Home Werken in de kas.
Toggle navigation Werken in de kas. Alles onder glas. Alles onder glas. Van plant naar klant. Werk in de kas. Werk in de kas. Banen in overvloed. ABC van het VOC. Eerste oogst is een feit! Op woensdag 28 maart is in het Voorlichtings en Opleidingscentrum de eerste kist met trostomaten geoogst.
Medewerker Kassen-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Certhon Vacatures in Poeldijk. Level One Uitzendbureau Luttelgeest. Je meldt de Coördinator Arbeid waar de medewerkers in de kassen op moeten letten bij het indraaien, toppen en plukken.
Westlandwerk.nl De grootste vacaturesite van het Westland.
Laatste zoekopdrachten: Geen zoekopdrachten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures. Bedrijven uit Westland. Overzicht Westlandse bedrijven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.
Ik zoek werk.
Ik zoek werk. Bij ons kun je terecht als je wilt werken in de glastuinbouw tussen de tomaten, paprika's' of komkommers, anthuriums, rozen, hortensia's, gebera's' en ga zo maar verder. Of als je productiewerkzaamheden wilt verrichten, zoals inpakken, stickeren, stapelen of sorteren.
Kassen-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Gesponsord door VERSADO Personeelsdiensten vacature opslaan. Intro Personeel 28 reviews De Lier 2678. Omdat jij als techneut ervoor zorgt dat de installaties in de kassen goed en optimaal functioneren. Houd jij van groente, gezond leven en werken in de polder.

Contacteer ons