Zoeken naar werken in de schoonmaak

werken in de schoonmaak
Werken bij Gom Schoonhouden Werken bij Facilicom.
Werken bij Gom Schoonhouden. Kies voor een vakantiebaan als schoonmaker. Of kies één van de 299 andere vakantiejobs. De zomer staat voor de deur: zon, zee, strand, vakantievieren met je vrienden maar daar heb je natuurlijk wel een flinke bankrekening voor nodig. Geen stress, bij Facilicom hebben we maar liefst 300 verschillende vakantiebanen voor je! Lees meer Bekijk vacatures. Als schoonmaakmedewerker in de zorg ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van een object binnen een zorginstelling, ziekenhuis, psychiatrische zorginstelling of verpleeghuis.
schoonmaak
Werken in de schoonmaak hercurius.
Of je nu een groot schoonmaakbedrijf hebt of een kleine instelling bent, wij zoeken aan de hand van jouw profiel naar passende medewerkers in de schoonmaak. Ons personeel is klant en servicegericht, proactief en zelfstandig. Voor werken in de schoonmaak zoek je vakmensen.
schoonmaak vacatures
Schoonmaak Vacatures Schoonmaak Vacature In Person.
Werken bij In Person. Hospitality 68 Degrees. In Person Franchise. Klik op inloggen om naar jouw profielpagina te gaan. Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? Maak dan nu jouw profiel aan. Vind jouw baan. U bevindt zich hier.: Ik zoek werk /. Vacatures per vakgebied /. Productie Vacatures /. Zoek jij de mooiste schoonmaak vacatures in jouw regio?
begrafenis
Gezond werken Arbo Schoonmaak.
Een enquête met de Werkdrukmeter Schoonmaak geeft inzicht in de werkdruk binnen een bedrijf of object.Het instrument moet worden ingezet bij heraanbestedingen van 500.000 of meer per jaar. Als de Veilige Werkwijzen van toepassing zijn voor uw schoonmaakmiddel, kunt u met de WIKmaker eenvoudig een werkplekinformatiekaart maken. De WIK is het schriftelijke voorlichtingsmateriaal voor medewerkers voor veilig werken met schoonmaakmiddelen.
Schoonmaak-vacatures in Den Haag mei 2018 Indeed.nl.
Iets voor jou dat werken in de schoonmaak? Kom werken in de schoonmaak bij Hago Zorg deze zomer! Vakantiewerk bij Hago Zorg in de schoonmaak voor scholieren. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Hago Vacatures in Den Haag.
Schoonmaak vacatures YoungCapital.
Per direct vakantiekrachten schoonmaak gezocht in Nijmegen. Parttime overdag en Vakantiewerk. Voor verschillende locaties in Nijmegen zijn wij voor de zomerperiode op zoek naar enthousiaste, flexibele schoonmakers! Werkdagen en tijden zijn in overleg en je kunt zo veel werken als je wil!
Zaterdaghulp schoonmaak Werken bij AFAS.
Bijbaantje in de schoonmaak. Wij zoeken schoonmakers! Wil je leuk bijverdienen? AFAS is op zoek naar jonge en enthousiaste studenten die weten van aanpakken en goed willen bijverdienen! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen voor onze schoonmaakploeg. Samen met jouw collega's' zorg je ervoor dat ons prachtige pand in Leusden er altijd tip-top uitziet. Dus: b en jij een doener die graag én goed de handen uit de mouwen steekt? Reageer dan direct. Wil je leuk bijverdienen? AFAS is op zoek naar jonge en enthousiaste studenten die weten van aanpakken! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen voor onze zaterdag schoonmaakploeg. Samen met jouw collega's' zorg je ervoor dat ons prachtige pand in Leusden er altijd tip top uitziet. Op zaterdag worden onze grotere schoonmaakklussen gedaan zoals het reinigen van het terras, het AFAS Plein of het tapijt. Ben jij een doener die graag de handen uit de mouwen steekt? Reageer dan direct. Dit hebben wij jou te bieden. WAT HEBBEN WIJ NOG MEER TE BIEDEN? Werken bij het beste facilitaire team van Nederland.
Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Rijksschoonmaakorganisatie.
Ze zorgen dat hun collegas werken op een schone, gezonde en prettige plek. Zo leveren ze iedere dag een belangrijke bijdrage aan het werk van de Rijksoverheid. De RSO waardeert de inzet en het vakmanschap van haar medewerkers en wil een goede werkgever zijn.
Schoonmaakwerk Hulp.nl.
Als je wil werken in de schoonmaak kan het soms lastig zijn om snel goede adressen te vinden. Hulp.nl maakt dit een stuk gemakkelijker: wij bieden schoonmaakwerk en huishoudelijk werk door heel Nederland aan. Je kunt zelf je adressen kiezen uit het diverse aanbod van mensen die hulp zoeken met schoonmaakwerk.
Schoonmaak vacatures: vind je ideale baan ActiefWerkt!
Wil je werken in de schoonmaak? Bijvoorbeeld als glazenwasser, schoonmaker of specialistisch reiniger? ActiefWerkt uitzendbureau heeft veel openstaande vacatures in de schoonmaak. Met 130 inschrijflocaties vind je altijd schoonmaak vacatures in de buurt. Kijk daarom snel naar ons actuele aanbod van schoonmaak vacatures en ontdek een baan die bij je past!

Contacteer ons