Resultaten voor sport fonds

sport fonds
Jeugdsportfonds Amsterdam Jeugdsportfonds.
Ik gun iedereen de mogelijkheid om een leuke sport te kunnen kiezen en vind dat je met sport op jonge leeftijd moet kunnen beginnen. Om die reden zet ik me graag in voor het Jeugdsportfonds Amsterdam. ik gun iedereen de mogelijkheid om een leuke sport te kunnen kiezen en vind dat je met sport op jonge leeftijd moet kunnen beginnen.
Simulatie
TEAMKPN Sportfonds.
Dat doen we al meer dan 130 jaar met onze producten en diensten, het KPN Mooiste Contact Fonds, maar ook met het sponsoren van schaatsend Nederland en het Rijksmuseum. Met het TEAMKPN Sportfonds wordt daar een nieuw initiatief aan toegevoegd.
wasmachine
Jeugdsportfonds Zeeland Jeugdsportfonds.
Het fonds beoordeelt of een uitzondering kan worden gemaakt. WELKOM BIJ HET JEUGDSPORTFONDS zeeland! Het Jeugdsportfonds Zeeland geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar niet genoeg geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zeeland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen tot een maximum van 225 per kind. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen?
lange cilindersloten
Jeugdfonds Sport Gemeente Venray: Welkom in Venray.
Wilt u het geld besteden aan sportmaterialen? Dan ontvangt u een waardebon. Deze kunt u inleveren bij aangesloten sportwinkels. U kunt per kind, per jaar slechts bij 1 fonds of het Jeugdfonds Sport of het Jeugdfonds Cultuur een aanvraag indienen.
VPN
Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Stroomopwaarts.
Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds. Wilt u dat uw kind leert zwemmen of piano spelen of meedoet aan een andere sport of culturele activiteit in de stad? En kunt u het lidmaatschap of abonnement niet betalen omdat uw inkomen te laag is?
mkb
Aanvragen Jeugdsportfonds Jeugdsportfonds.
Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of de sportattributen voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Bekijk per onderwerp wat je kan doen om een aanvraag / aanvragen te krijgen.
foscam
Jeugdsportfonds Zuid-Holland Jeugdsportfonds.
Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Zuid-Holland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen tot een maximum van 225 per kind. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen? Wil het kind liever muziek maken, dansen, toneelspelen of iets anders creatiefs doen? Voor die kinderen is er het Jeugdcultuurfonds! IS UW GEMEENTE NOG NIET AANGESLOTEN? Wilt u als gemeente meer informatie over het starten van een eigen fonds of het aansluiten bij een provinciaal fonds, neem dan contact met ons op.
Jeugdsportfonds Limburg Jeugdsportfonds.
Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds Limburg de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen tot een maximum van 225, per kind. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen? Wil het kind liever muziek maken, dansen, toneelspelen of iets anders creatiefs doen? Voor die kinderen is er het Jeugdcultuurfonds! IS UW GEMEENTE NOG NIET AANGESLOTEN? Wilt u als gemeente meer informatie over het starten van een eigen fonds of het aansluiten bij een provinciaal fonds, neem dan contact met ons op.
Kracht van Sport Oranje Fonds brengt ons bij elkaar.
Mensen krijgen door samen te sporten meer zelfvertrouwen, doen nieuwe vaardigheden op en leren andere mensen kennen. Met het programma Kracht van Sport dat liep van 2013 t/m 2016 wilden het Oranje Fonds, NOCNSF en Kenniscentrum Sport de lokale samenwerking tussen sport, zorg en welzijn aanjagen.

Contacteer ons