Meer resultaten voor werk in sport

werk in sport
Vacatures Werken in de sport.
Het kan gaan om betaalde functies, vrijwilligersfuncties vooral op landelijk en bovenregionaal niveau en stages. Uitgangspunt bij alle geplaatste vacatures is dat er een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden wordt geboden, bij voorkeur via de CAO Sport. Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van het actuele aanbod? Volg ons dan op Twitter of meld je aan voor de nieuwsbrief! Jibb heeft een vacature voor een Vakleerkracht Bewegingsonderwijs HBO-ALO. Parttime als Vakleerkracht Bewegingsonderwijs bij Jibb in Helmond. Sportservice Doetinchem is samen met 6 verenigingen uit de gemeente Doetinchem op zoek naar een Clubkadercoach 04, fte. Parttime als Clubkadercoach bij Sportservice Doetinchem in Doetinchem. Accountmanager commerciële partnerships. Ben jij de accountmanager commerciële partnerships die meer financiële middelen werft voor bestaande sportstimuleringsprojecten in Lelystad en die waardeproposities gaat opstellen voor Sportbedrijf Lelystad? Parttime als Accountmanager commerciële partnerships bij Sportbedrijf Lelystad in Lelystad. Financieel administratief medewerker. NKBV heeft een vacature voor een Financieel administratief medewerker. Een financiële duizendpoot die BERGEN werk kan verzetten!
datingsite
Sport Bewegen FNV.
FNV Sport Bewegen wil jouw werk en inkomen zo goed mogelijk regelen. Daarom onderhandelt FNV Sport Bewegen met je werkgever over je arbeidsvoorwaarden, zoals loon, werktijden, vakantie en scholing. De afspraken leggen wij vast in een cao. Bekijk hier jouw cao.
steps jurken
Werken bij Amsterdam vacatures Gemeente Amsterdam.
Ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling. We hebben vertrouwen in onze mensen. ICT bij de gemeente: werk met data en ICT aan optimale informatie. ICT bij de gemeente: werk met data en ICT aan optimale informatie. Financieel werk bij de gemeente: boekhouding van 58, miljard.
riool ontstoppen amsterdam
Wij zijn Independer Werken bij Independer.
Wat mij erg aanspreekt bij Independer is dat het klantbelang centraal staat. Ook in mijn werk als SEA-specialist verliezen we die bij de analyse van trends en ontwikkelingen niet uit het oog. Sander Wielandt, Teamleider performance marketing bij Independer sinds 2008.
website laten maken
werk-sport, en thuisplekanalyses.
Ademhaling, bewustwording en ontspanning. Werk, sport, en thuisplekanalyses. werk-sport, en thuisplekanalyses. De kracht van de therapie is bewustwoording van het eigen houdings en bewegingsgedrag. Dit is gemakkelijker wanneer we u op uw werkplek of thuisplek of in u sportsituatie begeledeiden.
8 tips als je wilt werken in de sport DIK.NL.
Verder is werken in de sport een breed begrip met erg veel mogelijkheden. In dit artikel beschrijven we in 8 tips wat voor werk er allemaal mogelijk is en waar je rekening mee moet houden. Laat je niet misleiden door hoge salarissen.
Alle vacatures van de Rijksoverheid Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search i
Juridische Meet Match Noord-Nederland. Meer weten over het juridische werk bij verschillende rijksorganisaties in het Noorden? Of ben je nieuwsgierig naar jouw loopbaanmogelijkheden in dit vakgebied? Kom dan naar de juridische Meet Match Noord-Nederland op dinsdag 9 april 2019 in Leeuwarden.
Studentensportcentrum Eindhoven.
Al 50 jaar genieten TU/e en Fontys studenten, medewerkers en alumni op het Studentensportcentrum SSC van het grootste Eindhovense sportprogramma. Na werk en studie is het SSC de ontmoetingsplaats op de campus om te bewegen, sporten en socializen. 70 sporten, fitness en speciale cursussen onder begeleiding van gekwalificeerde topsportdocenten. In onze uitgebreide faciliteiten kun je vrij sporten.
Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Vlaanderen.be.
In 2000 werd Philippe Muyters gedelegeerd bestuurder van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Die functie vervulde hij tot hij in 2009 de eed aflegde als Vlaams minister van Financiën, Begroting, Werk, Ruimtelijke Ordening en Sport. Philippe Muyters woont in Edegem, is getrouwd en heeft twee kinderen.
Werk, Gezondheid en Sport WUR.
Werk, Gezondheid en Sport. Werken aan de kwaliteit van leven betekent ook aandacht hebben voor goede faciliteiten, zoals goede onderzoeks en onderwijsfaciliteiten en goede accommodaties. Wageningen werkt onophoudelijk aan het verbeteren en uitbreiden van haar faciliteiten. In 2007 werd Wageningen Campus geopend: een ontmoetingsplek voor onderzoekers, docenten en studenten, met onderwijsgebouw Forum als boegbeeld.

Contacteer ons