Meer resultaten voor werken in de natuur

werken in de natuur
Bos Natuurbeheer Vacatures Vacatures.nl.
Coördinator Bron en Natuurbeheer. Wij vragen Jij bent zó dol op natuur dat je je HBO-studie in die richting afgerond hebt, bijvoorbeeld Bos en Natuurbeheer. Je houdt makkelijk overzicht, laat. Driessen HRM Brummen. Een afgeronde mbo niveau 2 opleiding bij voorkeur richting bos / natuurbeheer, tuin-/landschapsinrichting. In het bezit van een B-rijbewijs auto 3.500 kg en bij voorkeur. Minimaal een HBO diploma, richting Milieukunde, Bos en Natuurbeheer of een andere relevante richting Aantoonbare ervaring in het verlenen van vergunningen waarvan tenminste. Opleidingsplaatsen BBL Bos en natuurbeheer. Bos Natuurbeheer MBO niveau 4 5 opleidingsplaatsen Bos Natuurbeheer MBO niveau 3 5 opleidingsplaatsen De opleiding De opleiding start 1 september 2018 in.
prince
Vacatures, stages en vrijwilligerswerk bij Staatsbosbeheer.
Nieuws en achtergronden. Werk in uitvoering. Op de kaart. Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten. Het zit in onze natuur.
miele condensdroger
Vacatures ARK Natuurontwikkeling.
ARK initieert en organiseert gebiedsontwikkelingen waarin nieuwe natuur bijdraagt aan zowel het ecologische als sociaaleconomisch functioneren van de regio. Daarom zoeken we de samenwerking met andere maatschappelijke belangen, maakt natuurbeleving met veldonderwijs deel uit van de actieve communicatie en is toegankelijkheid essentieel voor de beleving van natuurgebieden. ARK treedt ook op als tijdelijk eigenaar en beheerder van gronden. ARK Natuurontwikkeling is een stichting met 33 medewerkers. ARK is een platte organisatie met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. De bedrijfsvoering wordt vanuit het kantoor in Nijmegen verricht; de meeste medewerkers werken vanuit huis.
haar kapsels
Werken bij Landschap Noord-Holland. Logo.
Van de Wadden bij Den Helder tot de vogelrijke weilanden bij Amsterdam. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt. Vind een natuurgebied. Wat we doen. Wat we doen. Samen met vrijwilligers en opdrachtgevers werken we keihard om Noord-Holland nog mooier te maken.
buddha to buddha armband
3x een werkplek in de natuur met deze toffe vacatures indebuurt Arnhem.
Deze werkplekken zijn midden in de natuur. /a Pagina 1 / 3. Op de Veluwe. Welke natuurliefhebber wil dat nou niet? Werken op de Veluwe betekent dat je elke dag de prachtige weiden van de Veluwe mag betreden en het is nog voor je werk ook!
Vacatures GNMF.
Ontvang voortaan nieuws en vacatures direct in je mailbox. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures in natuur en milieu en op de hoogte blijven van de GNMF? Meld je hier aan en je ontvangt tweewekelijks ons nieuws en de nieuwste vacatures.
Natuur vacatures NationaleVacaturebank.nl.
4 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO 1e medewerker bediening. Je bent een gastheer of vrouw pur sang en je straalt van oor tot oor tijdens je werk. Je gasten hebben het gevoel hebben dat ze meer dan welkom zijn in Werken in een fantastische werkomgeving middenin de natuur en aan.
Vacatures Vakblad Natuur, Bos en Landschap.
De functie is ingeschaald in functieschaal 8 met een doorloop van 3459, tot maximaal 4702, per maand bij een fulltime dienstverband. Werken buiten reguliere werktijden is inherent aan deze functie en zal 100% in tijd vergoed worden. De cao Bos en Natuur, ondernemingsdeel De Landschappen is van toepassing.
Natuur Outdoor vacatures, vrijwilligersfuncties, stages OutdoorFriends.
Zoek hen op de Ledenpagina, of klik op de foto's' en reacties die je overal op de website tegenkomt. Nieuwe mensen ontmoeten, outdoor! Ga je mee de natuur in: wandelen, mountainbiken, zeilen, kanoën, kamperen of fotograferen? Ontmoet nieuwe mensen op een ongedwongen manier.
Werken in de natuur? Carriretijger Forum.
Wat doet je man voor werk en wat doet hij wat jij ook wil doen? Wat is de begeerte om in beweging te willen zijn en in de natuur te willen zijn? Ik zou zeggen begin met orinteren en google eens op werken in de natuur.

Contacteer ons