Meer resultaten voor werken in de natuur

werken in de natuur
Werken in de natuur Groepsverblijf Zuid Limburg.
Werken in de Natuur. Kosten Werkdagen in het groen of In Bedrijf, Uit Bedrijf, maken wij voor uw bedrijf op maat. In overleg met u wordt het programma van de dagdelen en eventueel meerdaags met overnachting ingevuld en ontvangt u een concreet voorstel met prijsopgave.
Google zoekmachine
Werken in de natuur? Carriretijger Forum.
Wat doet je man voor werk en wat doet hij wat jij ook wil doen? Wat is de begeerte om in beweging te willen zijn en in de natuur te willen zijn? Ik zou zeggen begin met orinteren en google eens op werken in de natuur.
gootsteen ontstoppen
Vacatures, stages en vrijwilligerswerk bij Staatsbosbeheer.
Werk in uitvoering. Op de kaart. Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. Het zit in onze natuur.
dela
Werken in de natuur IVN.
Daarna werken we tot 1 uur nog door en de werkochtend wordt afgesloten met soep bij de meegebrachte boterhammen. Als je graag als vrijwilliger actief aan de slag wil gaan in de natuur, ben je welkom bij de werkgroep Praktisch Natuurbeheer!
Werken bij Natuurmonumenten. Menu.
Waar we voor staan Op de kaart De natuur in Help mee. Over Natuurmonumenten Werken bij Natuurmonumenten. Help ons mee om de natuur in Nederland te beschermen en behouden. Bekijk op deze pagina de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Natuurmonumenten.
Natuur Outdoor vacatures, vrijwilligersfuncties, stages OutdoorFriends.
Zoek hen op de Ledenpagina, of klik op de foto's' en reacties die je overal op de website tegenkomt. Nieuwe mensen ontmoeten, outdoor! Ga je mee de natuur in: wandelen, mountainbiken, zeilen, kanoën, kamperen of fotograferen? Ontmoet nieuwe mensen op een ongedwongen manier.
Vacatures Natuur en Milieufederatie Utrecht NMU.
In ons meerjarenbeleidsplan 2014-2017 schetsen we onze inzet voor de komende jaren. Missie en visie. De NMU werkt aan een mooie en duurzame provincie Utrecht een provincie met een mooi landschap, een rijke natuur en een schoon milieu. Een provincie waar we duurzaam wonen en werken, zodat de bewoners van Utrecht en ook mensen later en elders van een gezonde leefomgeving kunnen genieten.
Vacatures groen, natuur en landschap Aatop Milieu Ruimte.
Home Vacatures groen, natuur en landschap. Vacatures groen, natuur en landschap. 32 40 uur per week HBO, WO Veenendaal en/of Sliedrecht. Natúúrlijk ben jij als young professional enthousiast en gedreven, maar je wilt ook graag de kans krijgen om je breder te oriënteren. Als je in verschillende keukens een kijkje kunt Lees verder. Beleidsmedewerker / projectleider groen tijdelijk, 24 uur. Minder dan 24 uur per week HBO, WO Tilburg. Groen moet je doen! Dit is een mooi project als je groen bloed hebt en de nodige ervaring hebt met groenstructuurplannen. Eerste even een korte introductie: Het huidige groenstructuurplan is Lees verder. Specialist Milieumanagement / coordinator milieu. 32 40 uur per week HBO, WO Eindhoven. Ben jij die breed geinteresseerde milieu specialist met kennis van milieuzorgsystemen? Dan is deze functie interessant voor jou! De nadruk van de invulling van deze functie zal liggen op de verantwoordelijkheid Lees verder. Lekker buiten werken en zorgen voor een schoon milieu?
Land, zee, milieu natuurbehoud vacatures.
Ben jij de toezichthouder milieu die ervaring heeft met agrarische bedrijven en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan. Wil jij je verder ontwikkelen en de specialist op dit vlak worden binnen ons team. Toezichthouder milieu Industrie.
Wervingscampagne Natuur en Milieu Werken bij provincie Overijssel.
Home Werken Wervingscampagne Natuur en Milieu. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op LinkedIn. Delen op Twitter. Wervingscampagne Natuur en Milieu. Gepubliceerd op 15 oktober 2016. Wervingscampagne Natuur en Milieu. Waarom een campagne voor de eenheid Natuur en Milieu? De provincie Overijssel heeft een uitgestrekt landelijk gebied, met een grote variëteit aan agrarische bedrijvigheid, een rijke natuur en aantrekkelijke landschappen. De eenheid Natuur en Milieu is één van de drie beleidseenheden van de provincie Overijssel. De eenheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid op de themas natuur, milieu en duurzaamheid en geeft hiermee richting aan de uitvoering. Provincies krijgen meer verantwoordelijkheid. Vanaf 1 januari 2017 zijn de provincies verantwoordelijk voor het natuurbeleid in Nederland.

Contacteer ons