Resultaten voor werk in de sport

werk in de sport
Vacatures bij Defensie Werken bij Defensie. cs-logo.
Administratie, catering of sport: belangrijke taken waarmee je onze militairen ondersteunt. Goed getraind en klaar voor de strijd op het land, in het water of de lucht. Goed getraind en klaar voor de strijd op het land, in het water of de lucht. Inlichtingen en veiligheid 3. Naast het land, de zee, de lucht en de ruimte is cyberspace het vijfde werkgebied waarin Defensie actief is. Parttime militair worden naast je huidige baan of studie. Techniek en materieel 35. Belangrijk technisch werk doen op een kazerne, aan boord van een marineschip of op een militair vliegveld.
S.E.A
HBO sport Vacatures Intermediair.nl.
bv SPORT beheert en exploiteert met ruim 140 medewerkers de sportaccommodaties Het is de rol van bv SPORT om tussen deze partijen in te zorgen voor goede voor de verdere positionering, profilering én doorontwikkeling van bv SPORT. 44 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Teamleider Sport. in combinatie metJe: bent een professional met een HBO werk, Sport, Vacature Harderwijk Het sportcomplex de Sypel staat centraal in het team Sport.
cilinderslot draait door
te moe om te sporten na het werk? Fitsolute.
Ga onmiddellijk na het werk sporten. Wat ook helpt, is jezelf niet de kans geven om thuis aan te komen en in de zetel te ploffen. Je maakt de dag op voorhand je tas en eten klaar zodat je dit op de dag zelf mee kan nemen na het werk.
mkb
Verkeer, werk, sport en medicijnen Gezondheidsnet.
pijn op de borst. maandag, 15 oktober 2018. Verkeer, werk, sport en medicijnen. Er zijn nogal wat medicijnen die een negatieve invloed kunnen hebben op het reactie, concentratie en/of gezichtsvermogen. Hierdoor kunnen bestaat er een grotere kans op ongelukken thuis, in het verkeer of op het werk.
Spanx
Home Werken in de sport.
Alles over werk in de sport. E-portal Ontwikkel jezelf! Alle updates 0. In de spotlight. Vakleerkracht bewegingsonderwijs PO. De Gelderse Sport Federatie zoekt een Vakleerkracht bewegingsonderwijs PO. Een stage kan je een stapje verder helpen in je loopbaan. Eerste Kamer stemt in met het wetsvoorstel geboorteverlof.
slotenmaker zandvoort
Beroep Sport en bewegingsleider Waar werk je? YouChooz.nl.
Sport en spel worden hier ingezet als dagbesteding en om cliënten gezond te houden. In zorg en welzijn liggen je mogelijkheden in de gehandicaptenzorg voornamelijk als bewegingsagoog, het sociaal cultureel werk, de ouderenzorg of jeugdhulpvereniging. Of je helpt mensen in ziekenhuizen of verpleeghuizen bij het revalideren.
alarm
Sport Bewegen FNV.
FNV Sport Bewegen wil jouw werk en inkomen zo goed mogelijk regelen. Daarom onderhandelt FNV Sport Bewegen met je werkgever over je arbeidsvoorwaarden, zoals loon, werktijden, vakantie en scholing. De afspraken leggen wij vast in een cao. Bekijk hier jouw cao.
Haarlem Jeugdfonds Sport Cultuur.
De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe vrienden. Gelukkig kan het Jeugdfonds Sport Cultuur helpen. Wij betalen het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zie jij in je werk regelmatig kinderen uit gezinnen waar thuis niet genoeg geld is om mee te doen?
Sport Vacatures Vacatures.nl.
Cycling Sports Group is wereldwijd een van de meest vooraanstaande producenten van fietsen en fietsenaccesoires. WhatsApp Wika: 06-54210780. Fulltime werk in dagdienst. 1 dag geleden. Javascript Developer ReactJS/AngularJS met passie voor sport. Splendo is op zoek naar een Javascript Developer met een passie voor sport.
Werken bij NOCNSF.
Leren en ontwikkelen doe je vooral in je werk en van collegas. Dat is onze filosofie. NOCNSF biedt medewerkers in dit leer en ontwikkelingsproces ondersteuning. Dit kan zijn in de vorm van introductieprogrammas, trainingen of vakcursussen en workshops. De uitdaging voor jou is om te kijken hoe je kunt groeien in je functie, zodat je daar vervolgens een ontwikkelingspad en opleidingspad aan kunt koppelen. Het succes van onze organisatie wordt bepaald door persoonlijke kwaliteiten van een medewerker. Wij moeten immers intensief samenwerken met elkaar, met onze leden en andere partners. Wij moeten betrokken zijn, inlevingsvermogen hebben en de vraag achter de vraag durven stellen. Wij beoordelen medewerkers naast professionele en managementkwaliteiten dus ook op persoonlijke kwaliteiten en gedrag. Daarnaast hebben wij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor de Sport.

Contacteer ons