Meer resultaten voor sport en werk

sport en werk
5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport SmartUp Network.
Over SmartUp Network. 5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport. By Simone Luneburg August 8, 2016 0 Comments. Zonder sporten ben je minder succesvol. Ik in elk geval wel. En met mij vele andere ondernemers.
personal trainer zoeken
Meer bewegen begint op je werk, en zo moeilijk is het niet rtlz.nl.
Bijvoorbeeld door sportlessen aan te bieden voor, na of zelfs tijdens het werk. Een van de grootste organisaties die bedrijven daarbij helpt is Sport en Zaken, van sportorganisatie NOCNSF. Al bijna tien jaar fungeert het als schakel tussen bedrijven, sportbonden en sportverenigingen.
personal trainer zoeken
Sport bewegen op de werkvloer sportzaken: matchmaker sport bedrijfsleven.
Sport bewegen op de werkvloer. Sporten bewegen aanbieden op de werkvloer? Wij regelen het voor je van start tot finish! Sportprogramma's' op maat, passend bij jullie bedrijfsdoelstellingen. Wij geloven in de kracht van sport, het maakt ons allen fitter en gelukkiger.
Slotenmaker
BC.nl-7 voordelen van sport voor het werk.
2 Nieuwe ideeën opdoen Maar liefst zestig procent van de sporters denkt tijdens het sporten aan werk en komt zo op nieuwe ideeën. Dat blijkt uit een onderzoek dat Monsterboard in 2010 deed over sport en carrière onder meer dan 12.000 Nederlanders.
facturatie app
Sport-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Vondelpark3 Kitchen Bar Amsterdam. Fijne arbeidsvoorwaarden, zoals gratis sporten via werk, gratis deelname aan leuke activiteiten en jaarlijks een knallend personeelsfeest. Gesponsord vacature opslaan. Team Loyalty b.v. 2.000 per maand. Je voelt je thuis in de wereld van sport, concerten en evenementen.
led dimmer
Sport werk vacatures NationaleVacaturebank.nl.
12 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO Beleidsadviseur sport gezondheid en subsidies. Je hebtTen: minste HBO werk en denkniveauErvaring Kennis van en ervaring met ontwikkelingen in het sport en gezondheid voorkeur binnen een politiek-bestuurlijke omgeving en met focus op Sport Beleidsadviseur sport gezondheid en subsidies Voor deze vacature ligt de nadruk op sport en publieke gezondheid.
personal trainer zoeken
Sport en werk: teambuiding, coaching, veerkracht. Hoe verbeteren.
Mens en Werk Sport en werk. Sport en werk. Tips en voorbeelden over teambuilding, emotiemanagement en verantwoordelijkheid nemen voor de eigen prestatie. Topsport en topmanagement kunnen elkaar inspireren. Lees over mentale veerkracht, de lessen om te winnen en de beste manier van coachen.
Beweegtips voor op het werk Allesoversport.nl.
Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek. Klik hier om je antwoord te annuleren. Log-in of maak hier een account aan om te reageren op dit artikel. Jeroen van der Voort. 1815: 27 november 2017. Er komen ook steeds meer oplossingen om tijdens je werk voldoende te bewegen. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een stoelfiets zoals de DeskCycle, welke past onder een normaal bureau of een DeskBike indien je over een sta/zit bureau beschikt. Symposium De toekomst van de perfecte sport rolstoel.
Home Werken in de sport.
Login E-portal Ontwikkel jezelf! Werken in de sport.nl Menu. Alles over werk in de sport. Werknemers Werkgevers Topsporters. E-portal Ontwikkel jezelf! Alle updates 0. In de spotlight. Sportvisserij Nederland zoekt een Projectleider Onderzoek Advisering. Sportvisserij Nederland zoekt een Projectmedewerker. Sportvisserij Nederland zoekt een Beleidsmedewerker belangenbehartiging.

Contacteer ons