Resultaten voor sport op het werk

sport op het werk
Sporten op het werk: het kán Sport Vlaanderen.
Nee hoor, het is nog steeds een heel populaire sport die door veel mensen beoefend wordt. Dus waarom zou je je werknemers geen incentives bieden zodat ze op het werk, of in de nabije omgeving ervan, naar hartelust kunnen fitnessen?
rijschool almere
Onderzoek wijst uit: collega's' die sporten zijn gemotiveerder.
Geluk op je werk Tekst. Je in het zweet werken met collegas; een gek idee? Helemaal niet, zo blijkt uit verschillende onderzoeken. Bedrijfssport en dus sporten met collegas heeft zeer positieve effecten op de productiviteit van werknemers én op het terugdringen van ziekteverzuim. Hup, sportschoenen in de werktas en gaan! Ten minste, als jij een werkgever hebt die tot de sportstimuleerders behoort. En die kans is niet bijster groot: slechts een kwart van de bedrijven biedt werknemers mogelijkheden om te sporten rondom de werkvloer. Zonde, want maar liefst 79 procent van de werknemers geeft aan harder te werken door te sporten. En samen sporten met collegas bevordert ook nog eens het teamgevoel. Deze cijfers zijn afkomstig van een onderzoek van NationaleVacaturebank.nl. Ook een onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Nederlands Instituut voor Sport Bewegen onderstreept het nut van sporten met collegas.
ajax alarmsysteem
Ook werkgevers hebben baat bij sport op het werk Metro.
Dat de werknemer dringend uit de startblokken moet schieten, is duidelijk. Maar waarom zou de werkgever sport op het werk organiseren? Sport op het Werk supportert voor werknemers én werkgevers, met een gigantische waaier aan mogelijkheden en met de expertise en praktische steun van Sport Vlaanderen, vertelt Vlaams minister van Sport Philippe Muyters.
mkb
Wie is aansprakelijk? Informatie rijkspersoneel P-Direkt.
Behalve bij schade die met opzet of door bewust roekeloos handelen door een werknemer is veroorzaakt. Ongeval door sport op het werk. Is mijn werkgever aansprakelijk als ik tijdens sport op mijn werk mijn arm breek? Dat hangt af van de situatie waarin u het letsel heeft opgelopen.
usb stick bedrukken
Beweeg je werknemers tot meer beweging! De Zaak.
Er was zelfs een deelcampagne specifiek gericht op beweging binnen bedrijven. Want bedrijven benutten nog onvoldoende de kansen van dit relatief goedkope en effectieve middel om de fitheid en inzetbaarheid van werknemers te bevorderen.Het aantal bedrijven dat bewegen op het werk stimuleert, ligt volgens TNO Arbeid niet hoger dan 14%.
dynamo
De winst van gezondheidsbeleid op de werkvloer Allesoversport.nl.
Sport verbindt mensen. Doordat werknemers samen sporten komen ze op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Tijdens het sporten en bewegen kan dialoog plaatsvinden, maar het kan ook de aanleiding zijn om voor of na de activiteit bij elkaar te komen. Kortom, het is een vorm van teambuilding en kan bijdragen aan aan de ontwikkeling van medewerkers, zowel individueel als in groepsverband. Vitalere werknemers bij Accenture door Fit@Work-programma. Accenture is een consultancy bedrijf en adviesbureau op het gebied van strategie, technologie en outsourcing. Er werken in Nederland ongeveer 2300 mensen en de meesten hebben een zittend beroep. Lieke Wolfraad, Human Recource-manager, spreekt in haar functie met veel medewerkers en het viel haar op dat veel werknemers moeite hadden met stressvolle situaties en de balans tussen werk en privé.
sennheiser draadloze koptelefoon
Bewegen en werk Loketgezondleven.nl.
Voorbeelden van beweegmomenten op het werk zijn: staand telefoneren, naar een collega lopen in plaats van te mailen, staand vergaderen en staand of zelfs fietsend werken met behulp van dynamisch kantoormeubilair zit-sta vergadertafel, zit-sta bureau en kantoorbureaufietsen. Bij Alles over Sport leest u meer over wetenschap en langdurig ziten.
Sporten op jouw werk? Het Gezonde Lichaam.
Staat je sport er niet tussen? Een keer wat anders? 100% fiscaal aftrekbaar. Niet ten koste van 12%, vrije ruimte. Waarom sporten op het werk? Er zijn vele voordelen van bewegen op het werk te benoemen. Voor het gemak hebben we de voordelen voor u als werkgever opgesomd.
5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport SmartUp Network.
Over SmartUp Network. 5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport. By Simone Luneburg August 8, 2016 0 Comments. Zonder sporten ben je minder succesvol. Ik in elk geval wel. En met mij vele andere ondernemers. Niet zo gek op zich, want sporten zorgt voor een positieve energie, het maakt je happy.
Sport van belang voor werkprestaties Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Opvallend is dat dit vooral de jongeren zijn. Van de mensen die zeggen niet genoeg energie te hebben om naar het werk te gaan, is bijna de helft onder de 35 jaar, en een derde is zelfs niet ouder dan 30. Dit blijkt uit het vijftigste onderzoek in het kader van de Randstad WerkMonitor, uitgevoerd door Blauw Research. Sport kan hier wellicht verandering in brengen. Regelmatig sporten heeft namelijk een positief effect op de prestaties op de werkvloer, aldus ruim de helft 55% van de Nederlandse werknemers.

Contacteer ons