Meer resultaten voor sport op het werk

sport op het werk
BC.nl-7 voordelen van sport voor het werk.
5 Betere prestaties Onderzoekers van de Universiteit van Bristol in Engeland wilden in 2011 weten of sporten een directe invloed heeft op de prestaties op het werk. Ze onderzochten werknemers op hun prestaties en gemoedstoestand op werkdagen waarop ze tijdens de werkdag aan sport deden, bijvoorbeeld in de middagpauze.
tanden bleken natuurlijk
Waarom sporten goed voor je is NEXTNOW CNV Vakmensen.
Met deze fiets, of beter hometrainer, kun je achter je computer blijven werken, terwijl je met je benen denkbeeldige kilometers wegfietst. Maar ook het spelen van een potje basketbal tijdens de lunchpauze of het bezoeken van de sportschool tijdens kantooruren worden steeds populairder. Op een actieve dag blijkt een werknemer beter zijn werk te doen dan op een dag zonder sport of beweging.
asko wasmachine
Sport bewegen op de werkvloer sportzaken: matchmaker sport bedrijfsleven.
Sport bewegen op de werkvloer. Sporten bewegen aanbieden op de werkvloer? Wij regelen het voor je van start tot finish! Sportprogramma's' op maat, passend bij jullie bedrijfsdoelstellingen. Wij geloven in de kracht van sport, het maakt ons allen fitter en gelukkiger.
mooie horloges
Beweeg je werknemers tot meer beweging! De Zaak.
Er was zelfs een deelcampagne specifiek gericht op beweging binnen bedrijven. Want bedrijven benutten nog onvoldoende de kansen van dit relatief goedkope en effectieve middel om de fitheid en inzetbaarheid van werknemers te bevorderen.Het aantal bedrijven dat bewegen op het werk stimuleert, ligt volgens TNO Arbeid niet hoger dan 14%.
abn amro access online
Sport op het werk YouTube.
Sport op het werk. Afmelden bij Sport Vlaanderen? Abonneren Geabonneerd Afmelden 290. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
Reeds 90 aanvragen van bedrijven in het kader van sport op het werk Peter Wouters.
Sinds de lancering op 14 februari 2017 zijn er al meer dan 90 aanvragen binnengekomen bij Sport Vlaanderen voor promotiemateriaal, fitheidstesten, ondersteuning van lichte sportinfrastructuur en voor de sport en beweegscan. Meer informatie over de campagne Sport op het Werk en welke initiatieven u kan nemen, kan u vinden op de website van Sport Vlaanderen.
5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport SmartUp Network.
Over SmartUp Network. 5 redenen waarom jij op je werk succesvoller bent als je sport. By Simone Luneburg August 8, 2016 0 Comments. Zonder sporten ben je minder succesvol. Ik in elk geval wel. En met mij vele andere ondernemers. Niet zo gek op zich, want sporten zorgt voor een positieve energie, het maakt je happy.
Sport op het werk brengt ziekteverzuim niet omlaag TROUW.
Vergeet niet binnen 24 uur uw profiel te activeren. Sport op het werk brengt ziekteverzuim niet omlaag. Ingrid Weel 915, 19 mei 2017. Het is de trend onder arbodiensten: een gezonde leefstijl stimuleren bij het personeel om het ziekteverzuim te laten dalen.
Lekker sporten op de zaak. Wat levert dat eigenlijk op? NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel. De eerste artikelen hebben we u cadeau gedaan.
Meer bewegen begint op je werk, en zo moeilijk is het niet rtlz.nl.
Al bijna tien jaar fungeert het als schakel tussen bedrijven, sportbonden en sportverenigingen. Zo kan personeel na het werk een uurtje gaan volleyballen of basketballen. Of er wordt een hardloopcoach geregeld om met een groep collega's' te gaan hardlopen. We" zijn er vooral voor het samen sporten, legt directeur van Sport en Zaken Roel Roelfzema uit. Steeds" meer bedrijven werken flexibel, waardoor collega's' elkaar minder zien. Samen sporten bevordert de teamgeest. Uiteindelijk levert het geld op, want mensen zijn minder ziek."

Contacteer ons